קיש אסיאתי

6.9K

הקיש הזה מגיע ב2 גירסאות פרווה לאלרגנים לחלב
וחלבי לחובבי החלב
רינג 22
מתכון:
לקלתית:
200 גרם נטורינה/חמאה
250 גרם קמח(כוס ו3/4)
ביצה
כפית מלח
כפית כרכום
עלי תימין טריים
מילוי ירקות:
חצי כוס תירס
חצי כוס אפונה טרייה
2 בצלים סגולים
5 פטריות גדולות
2 גבעולי בצל ירוק
2 גבעולי תימין טריים
(לחלבי:100 גרם בולגרית חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת)
לרויאל:
חצי כוס חלב סויה / לחלבי-250 מ”ל שמנת מתוקה)
חצי כוס חלב קוקוס
קורט מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות סילאן
רבע כוס רוטב סויה
2 ביצים
2 כפות שטוחות קמח
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק בפולסים קצרים במעבד מזון חוץ מהביצה
מוסיפים את הביצהומערבבים עוד קצת עד שמתגבש בצק
מרפדים את הרינג ואופים באפיה עוורת בחום 160 מעלות בטורבו
( אפיה עוורת-שמים נייר כסף ומעל שופכים חומוס וסוגרים בנייר כסף)
לאחר 15 דקות מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 5 דקות
מילוי ירקות:
מבשלים את האפונה 20 דקות
מאדים את הבצל מוסיפים לקראת הסוף את הפטריות חתוכות
ומאדים עוד 3 דקות, מוסיפים את שאר החומרים מערבבים קלות
שופכים את התערובת מעל הבצק האפוי למחצה
רויאל:
מערבבים את כל החומרים ושופכים מעל התערובת
אופים בחום 160 מעלות עוד חצי שעה

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close