פיצה ללא התפחה

23K

ע”מ להצליח במרקם
הקריספי חובה אבן שמוט(ניתן לקנות בחנויות מתמחות לאפיה)
שמים את האבן על רשת התנור
ואת הרשת מניחים בשלב התחתון של התנור
מחממים שעה לפני את התנור עם האבן בחום 250 מעלות בטורבו
או שאם יש לכם תוכנית פיצה בתנור זה מספיק
מניחים את הרשת על השלב התחתון ומחממים שעה לפני
4 פיצות
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כף מלח
כף סוכר
רבע כוס שמן
1/2 2 וחצי כוסות מים
רוטב פיצה:
במחבת שמים רבע כוס שמן
קופסה של עגבניות מרוסקות
קופסא של רסק עגבניות
2 כפות פפריקה חריפה(לא חייב חריף)
חצי כף
שן שום כתושה
2 כפות אורגנו
מבשלים את כל הרוטב בערך רבע שעה
תוספות:
פלפל חריף קצוץ
בצל קצוץ
עגבניות חתוכות לקוביות
פטריות
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
משמנים את הידיים ומשטח עבודה
מחלקים את הבצק ל4 משטחים בתבניות של הפיצה
מורחים רוטב עגבניות
מפזרים איזה תוספות שאוהבים
ואופים בחום 250 מעלות בטורבו
בערך 12 דקות עד שהפיצה משחימה



Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close