טורט הדרים וקליפות תפוזים מקורמלות

6.9K

יש לי חברה מוכשרת ביותר בתחום האפיה “ימית איטח- ימיתוקה”.
מידי פעם היא משתפת אותי במתכונים ורעיונות מדהימים..אחד מהם זאת העוגה הזאת..העוגה מושלמת ומדוייקת בכמויות ברמה כזאת שמכל טורט תפוזים שאכלתי והכנתי היא מקום 1!!!
כשהכנתי אותה לא שיניתי וחרגתי מהמתכון מרוב הדיוק בחומרים.(כל מתכון שנותנים לי אני עורכת ומשנה..)
וגם מבטיחה לכם שמכל עוגות טורט תפוזים שהכרתם היא מזיזה את כולם הצידה.
בכייף היא הסכימה שאני ישתף לכם את המתכון..(כי איך שאני נותנת ביס ומתלהבת אני ישר רצה לשתף אתכם????????).
הכוס חד פעמי חם
תבנית מס’ 26
מתכון:
5 חלבונים להפריד ולהקציף עם כוס סוכר ו-2 שקיות סוכר ווניל
לקצף יציב מאד
להוסיף את החלמונים ושאר החומרים לפי הסדר בעדינות.
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
2 כפות קוקוס
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
לאפות בחום 160 מעלות 35 דקות.
קליפות תפוזים מקורמלים:
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
מהתפוזים שסחטנו לקלף את הקליפות דק דק
רבע כוס סוכר
כף דבש
כף סילאן
להרתיח ולצמצם את הרוטב..כשהעוגה מוכנה לשפוך מעל עם כף.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close