המדריך המושלם לאפיית חלה לשבת

165.8K

אין כמו ריח של חלות שבת שהתנור מפיץ בכל הבית..
תפקיד הגלוטן לגרום לבצק להיות אלסטי
ולמאפים אוורירים
השימוש בו בכל בצקי השמרים
אם אין ניתן לקנות קמח לחם או להשתמש בקמח שברכיבים רשום
11 חלבון,פחות מזה צריך גלוטן
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים

כף גלוטן

כף מלח
3 כפות סוכר
חצי כוס שמן
2\1  2  כוסות מים
ללוש במשך 10 דקות ללא הפסקה.
להתפיח במשך חצי שעה
ליצור עיגולים ולתת מנוחה 10 דקות
לפתוח כל עיגול בעזרת מערוך למלבן
לגלגל לנחש ארוך
לקלוע צורה של חלות
להתפיח שעה(בחורף-שעה וחצי)
לערבב 2 חלמונים ביצה אחת קצת סוכר קצת מלח ולמרוח מעל החלות.
לאפות בחום 190 מעלות 25 דקות.
בשלב השני מלמטה


את העיגולים מכסים בניילון ונותנים מנוחה של 10 דקות
אם גם אתם רוצים צבע כזה 2 חלמונים וביצה אחת לערבב לשים קצת מלח וקצת סוכר למרוח אחרי ההתפחה ולאפות
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close