בלונדי’ז עם שוקולד דולסי ולוטוס

6.8K

את הריבועים נוטפי עונג קיבלתי מחברתי שולי גבאי
ערכתי במתכון שינויים כי במתכון המקורי יש כמעט 2 כוסות סוכר
עם שוקולד לבן ולוטוס זה היה נראה לי מתוק מידי
ואכן הפחתתי משמעותית את הסוכר וצדקתי
הם ייצאו מאד טעימים עם כמות סוכר מאד מדוייקת
תבנית 20*30
מתכון:
3/4 חבילת עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה מומסת מושחמת מעט
לבלונדי’ז:
200 גרם שוקולד בלונדיס קרמל מלוח
100 גרם חמאה
3 ביצים
כף דבש
2 שקיות סוכר ווניל
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
לגנאש:
200 מ”ל שמנת מתוקה
2 שוקולד לבן
כף שטוחה לוטוס
כף דבש(הדבש נועד להברקה)
אופן ההכנה:
לערבב את הבסקויטים עם החמאה
לשטח בתבנית ולהדק היטב
בלונדי’ז:
להמיס את החמאה מעט ולהוסיף את השוקולד
בלונדיס לערבב כל הזמן על אש נמוכה עד שתצא לכם
תערובת חלקה(להזהר מחימום יתר)
להוריד מהגז ולהוסיף כל פעם ביצה ולערבב היטב
להוסיף את שאר החומרים ולערבב
תצא לכם תערובת קצת דחוסה תשפכו מעל בסקויט לוטוס
ובזהירות לשטח את התערובת בתבנית
לאפות בחום 155 מעלות בטורבו במשך 22 דקות
גנאש:
לחמם את השמנת עם הלוטוס והדבש
להוסיף את השוקולד הלבן ולבלנדר (עם מוט בלנדר)
לתערובת הומוגנית וחלקה
לשפוך מעל הבלונדי’ז להקפיא שעה
ולחתוך לקוביות יפות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close