שמרים פרג מושלם

זה הבצק שמרים הכי מושלם שאני מכירה
הוא חלבי ולא ניתן להמיר לפרווה כי המרקם של 
היוגורט זה מה שהופך אותו למושלם
רצוי להתחיל ממילוי הפרג
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כף גלוטן
4 ביצים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
יוגורט 3% שומן 150 גרם
כוס ורבע שמן 240 מ"ל
כוס מים 200 מ"ל (יתכן שתצטרכו עוד חצי כוס מים)
מילוי פרג:
400 גרם פרג טחון טרי
200 גרם חמאה
כוס וחצי חלב 300 מ"ל
כוס סוכר
חצי כוס דבש
גרידת לימון(לא חייב)
100 גרם שקדים טחונים או עוגיות בטעם ווניל טחונות
אופן ההכנה:
מילוי פרג:
ממיסים את החמאה עם החלב והסוכר אח"כ 
מוסיפים את הפרג הלימון והדבש ומבשלים עוד 5 דקות
מורידים מהגז ומוסיפים את השקדים או העוגיות 
מערבבים היטב ומצננים במקרר שעה
הבצק:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות 
מתפיחים שעה
מחלקים את הבצק ל6 עיגולים
פותחים כל עיגול לריבוע מורחים את המילוי
חותכים באמצע מגלגלים פנימה(יש תמונות) ויוצרים
צורה של בורג.
מתפיחים בין 40 דקות לשעה
אופים בחום 190 מעלות 17 דקות
כשהעוגה יוצאת לא חייבים למרוח סירופ מכוון שהיא מאד אוורירית
מי שרוצה בכל זאת
כוס סוכר כוס וחצי מים להרתיח 10 דקות ולמרוח

מחלקים את הבצק ל6 כדורים ונותנים להם מנוחה 10 דקות

מרדדים כל עיגול למרובע
מורחים על כל ריבוע פרג חותכים באמצע מגלגלים כל חלק לרצועה ואז את שניהם מלפפים לבורג

זאת הצורה של הבורג