שמרים במילוי קרם עוגיות

את מילוי קרם העוגיות ראיתי אצל חברה מסויימת שהוציאה
סדרה של ממרחים לעוגות,קניתי טעמתי ולא התחברתי
אז חשבתי לעצמי מה הבעיה להכין ממרח עוגיות ביתי עם איזה
עוגיה שאוהבים וללא שום חומרים מלאכותיים וסנטטים
אז תבחרו איזה עוגיה שאתם אוהבים
לוטוס,אוריאו,עוגיות שוקולד ציפס,בטעם חמאה או שוקולד
אל תוותרו על הגבינה בבצק היא נותנת מרקם עסיסי לאורך זמן
מי שירצה להכין פרווה יש באתר שלי בצק שמרים פרווה
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
קורט מלח
גרידת לימון(מלימון אחד)
2 סוכר ווניל
חצי כוס סוכר
3 ביצים
כוס שמן
250 גרם גבינה לבנה 5%
כוס וחצי מים(את המים לשים בהדרגה)
מילוי קרם עוגיות:
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
250 גרם עוגיות לוטוס(אפשר איזה עוגיות שאוהבים)
2 כפות סוכר חום כהה
כף נס קפה
כף קקאו אכותי
3 כפות שמן(לקראת הסוף לשים)
כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים דק דק
(זה אפשרי כאופציה לא חובה)
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
ומתפיחים 40 דקות
מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גרם כל כדור
ומניחים למנוחה רבע שעה
מילוי קרם עוגיות:
מכניסים את כל חומרי המילוי למעבד מזון למעט השמן
וטוחנים למשחה חלקה
מוסיפים את כפות השמן ומערבבים עוד חצי דקה לקבלת משחה
פותחים כל עיגול למלבן מורחים מהקרם עוגיות ומפזרים מעט אגוזים
מגלגלים חותכים עם סכין לאורך הגליל מגלגלים לבורג
וסוגרים לעיגול
כך עושים עם שאר העיגולים
מתפיחים 40 דקות מורחים בביצה
ואופים 13 דקות בחום 220 דקות בטורבו

תראו את קרם העוגיות בצד, כמה שזה טעים ורך