קרמשניט פינגר פוד

חטיפי קרמשניט ממכרים אני מזהירה מראש תכינו כמות כפולה
הם קלים מאד מאד להכנה ובזכות זה שאני טובלת אותם
בגנאש שוקולד יציב הם מחזיקים מעמד במקרר ואינם סופחים לחות
ניתן להפוך אותם לחלביים או לפרווה, ניתן לזלף איזה קצפת שאתם אוהבים
ובעונה להניח מעל חצי תות..
מתכון:
בצק עלים רצוי של שמרית או פילאס כי הם דקים
קורצן עגול קוטר 3.5 אפשר איזה גודל שאתם אוהבים
או אפילו כוס זכוכית סטנדרטית תעשה את העבודה
שמנת מתוקה
2 כפות פודינג
חצי כוס חלב
להקציף ולהכניס לשק זילוף עם צנטר משונן
לגנאש:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
להמיס הכל לתערובת חלקה
אופן ההכנה:
לפתוח את הבצק לקרוץ עיגולים
לפזר מעל סוכר ולאפות בחום 180 מעלות 30/40 דקות
(ישארו לכם שאריות פזרו מעליהם סוכר וקינמון וגם תאפו כמו העיגולים)
לקרר היטב, לטבול כל עיגול בגנאש
לאחר שסיימתם לטבול את כולם תכניסו למקפיא
ל10 דקות
להוציא מהמקפיא לזלף מעל קצפת ומעל לשפוך בעדינות גנאש
(אני הכנתי לשקית אוכל קטנה דקרתי עם קיסם דק וזילפתי מעל בעדינות)

כך תקרצו עיגולים תפזרו מעל סוכר תניחו מעל נייר אפיה

את השאריות תפזרו מעל סוכר וקינמון ותאפו בחום 180 מעלות חצי שעה

אלה חטיפי קינמון מהשאריות טעימים מאד מאד