קרולר

סופגניה ספרדית מטוגנת דומה לצ'ורוס..
הבצק דומה לפחזניות ואני מזלפת אותו עם צנטר משונן על נייר אפיה
גזור לריבוע.
מתכון לבצק רבוך:
200 גרם חמאה
2 כוסות חלב 440 מ"ל
4 כפות סוכר
2 כפות תמצית ווניל
5 ביצים
2 כוסות קמח 280 גרם
אופן ההכנה:
את החמאה..חלב..הסוכר..ווניל להרתיח..
לאחר מכן להוסיף את הקמח ולערבב היטב עד שנוצר בצק חלק..להוריד מהאש להעביר למיקסר עם וו גיטרה ולערבב היטב עד שקערת המקסר התקררה. להוסיף כל פעם ביצה עד שנוצר לכם בצק נוח לזילוף
שמים את הבצק בתוך שקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים עיגולים מעל ניירות אפיה גזורות לריבוע
מחממים שמן ל160 מעלות ומניחים את ריבועי הנייר עם הבצק בפנים
ומטגנים בערך 3 דקות מכל צד
ניתן להגיש עם סירופ מייפל

העיגולים שאני מזלפת קטנים כי הם תופחים בטיגון.

Posted by ‎יפעת רגב‎ on Saturday, December 24, 2016