קראנץ פקאן,צאנק בלונדי ומוס ריקוטה

שילוב החומרים הניב פאי כל כך טעים
וקל להכנה את העוגה הזאת מכינים בחצי שעה
ותקצרו עליה המון מחמאות.
ניתן לשלב בתחתית איזה עוגיות שאתם אוהבים
תבנית פאי 24
מתכון:
100 גרם חמאה מומסת
200 גרם בסקויט טחון דק בטעם קרמל או עוגיות לוטוס
150 גרם פקאן גרוס
2 שקיות סוכר וניל
קורט קינמון
צאנק בלונדי
150 גרם שוקולד לבן חתוך
לחתיכות גסות
מוס ריקוטה:
300 מ"ל שמנת מתוקה
גבינת ריקוטה
שקית פודינג וניל
רבע כוס חלב
רבע כוס סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הקראנץ
מהדקים היטב לתבנית מפזרים מעל את
השוקולד הלבן ומכניסים לאפיה
בחום 160 מעלות בטורבו כ15 דקות
** האפיה תקרמל את השוקולד הלבן
ותקלה את הפקאנים בתחתית
להוציא ולצנן היטב
מוס ריקוטה:
להקציף את השמנת למרקם רך להוסיף את שאר החומרים
ולהקציף לקצף יציב.
לפדר מעל אבקת קקאו אכותית ולצנן היטב