קציצות פראסה ועשבי תיבול

 

הפראסה היא כרישה
את הקציצות האלה אני מכינה כאחד הסימנים
לראש השנה הברכה עליהם "שיכרתו אוייבך וכל מבקשי רעתך"
אני מכינה אותם ללא שום תוספת ביום יום הרגיל
ניתן להוסיף בשר טחון ויש לכם מנה בשרית נהדרת
מתכון:
10 גבעולי כרישה חתוכים לעיגולים
(אני משתמשת בחלק הלבן)
5 ביצים טרופות
3/4 כוס פירורי לחם
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
צרור שמיר קצוץ
ניתן להוסיף בזילקום ונענע קצוצים זה מאד טעים
מלח
קורט פלפל שחור
כף וחצי כרכום
אופן ההכנה:
לטחון את הכרישה במעבד מזון עם הסכין
להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב
אם התערובת מאד נוזלית ניתן להוסיף עוד פירורי לחם
לטגן בחום בינוני לא גבוה ע"מ שיתבשלו היטב
מכל צד עד הזהבה