קציצות דגים חריפות

כשאני מכינה קציצות דגים כולם יודעים שזה לכבוד מסיבה
הן טעימות ומשתלבות מצויין עם כל תוספת
אני מטגנת אותם ולאחר מכן מכניסה לכל רוטב שמתחשק לי
אפשר לאכול אותם כך לאחר הטיגון וללא שום רוטב סתם כנישנוש
מתכון:
חבילת דג מרלוזה
שטוף היטב ומושרה ב4 לימונים סחוטים
וכף מלח להשרות במשך שעה
אחד תפוח אדמה מסוג דזירה
2 בצלים
חבילת כוסברה
חבילת פטרוזליה
10 עלי נענע (אל תוותרו)
גרידה מ2 לימונים
ביצה
חצי כוס פרורי לחם
כף מלח
כף כרכום
כפית כמון
3 שיני שום
לרוטב
חצי כוס שמן
3 עגבניות מגורדות
כף גדושה רסק עגבניות
כף מלח
כף פפריקה חריפה
כף פפריקה מתוקה
כפית כרכום
5 עלי דפנה
4 פלפלים גדולים מתוקים
4 פלפלים קטנים חריפים
5 שיני שום קצוצים
כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
להכניס למכונת בשר ולטחון את הדג,תפוח האדמה
ו2 בצלים .
לאחר מכן לקצוץ דק דק את הכוסברה,הפטרוזליה והנענע
להוסיף לדג את כל התבלינים הביצה ופרורי לחם
לערבב היטב היטב להניח להתייצבות חצי שעה
לאחר מכן לטגן אותם במעט שמן
רוטב:
לשפוך לסיר חצי כוס שמן ולחמם
להוסיף את העגבניות רסק העגבניות שום ושאר התבלינים ולערבב היטב
לאחר מכן להוסיף את החומוס עלי דפנה ושאר הפלפלים
וכוס מים רותחים לבשל במשך רבע שעה
להוסיף את הקציצות ולשפוך עוד חצי כוס מים רותחים
ולבשל במשך רבע שעה

אפשר לנשנש אותם ככה סתם הן נחטפות כמו חטיפים