פרפרים של שוקולד

זאת עוגת שמרים מושלמת והמילוי שוקולדי ומשגע
ואת הצורה של הפרפר ראיתי בסרטון ברשת ומאד התלהבתי
ל 27 פרפרים
מתכון:
קילו קמח עשיר בגלוטן
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
3 ביצים
חלמון אחד(אל תוותרו)
3/4 כוס שמן 200 מ"ל
2 כוסות מים(את המים לשים בהדרגה יתכן שתצטרכו קצת פחות)
ללוש 12 דקות ללא הפסקה ולהתפיח חצי שעה בלבד
הבצק צריך לצאת דביק רך ונוח לעבודה.
מילוי שוקולד:
200 גרם חמאה(אפשר מרגרינה)
כוס קקאו(בכוס חד פעמי חם)
2 כוסות סוכר
2 כפות פודינג ווניל
כפית שטוחה קינמון
לעבד את כל חומרי המילוי במעבד מזון למשחה חלקה(ראו תמונה)
אופן ההכנה:
לאחר שהבצק תפח חצי שעה(לא צריך יותר)
לחלק את הכדורים לגודל של 50 גרם ולתת להם מנוחה 10 דקות
למרוח שוקולד ולעשות את צורת הפרפר יש סרטון
להתפיח את הפרפרים 40 דקות
למרוח אותם קצת בחלמון טרוף עם קצת מים
לאפות בחום 200 מעלות בערך 10או 13 דקות
כשיוצאים מהתנור למרוח עליהם סירופ סוכר חם שעשוי מכוס וחצי מים
וכוס סוכר שהרתחנו 10 דקות.

כך מילוי השוקולד נראה ורק אם מעבדים במעבד מזון ניתן להגיע למרקם כזה

כך הפרפרים נראים לפני אפיה

כך הם נראים לאחר אפיה