פאי פרלינה שנטילי למון גראס ופירות טריים

עוגה מרהיבה שניתן להגיש אותה לכל אירוע חגיגי
אפשר לרדד את הבצק ולקרוץ איזה צורה שרוצים
משאריות הבצק תכינו עוגיות
את השנטילי מכינים לילה לפני
תסתכלו בתמונות יש מדריך מפורט
מתכון:
סבלה פרלינה
200 גרם חמאה קרה
2 כוסות קמח (280 גרם)
חצי כוס אגוזי לוז קלויים טחונים
2 כפות שטוחות של מחית פרלינה
חצי כוס אבקת סוכר
שנטילי למון גראס
500 מ"ל שמנת מתוקה
קומץ של עשבי לימונית מיובשים
100 גרם שוקולד לבן
2 כפות פודינג ווניל
חצי כוס חלב
אופן ההכנה:
מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון
לבצק אחיד.
מחלקים את הבצק לחצי כל חצי מרדדים בין 2
ניירות אפיה קורצים צורה על הנייר אפיה(יש תמונה)
וכך עושים עם השני מקפיאים את 2 הבצקים לחצי שעה
מוציאים את הבצקים ואופים אותם בחום 170 מעלות בטורבו
13 דקות
מוציאים ומצננים היטב
שנטילי למון גראס:
מחממים את השמנת,שוקולד לבן,ולמון גראס
עד שהשוקולד נמס מניחים בצד להצטננות רבע שעה
מסננים את השמנת ומכניסים לילה למקרר
לאחר מכן מקציפים את השמנת הפודינג והחלב
לתערובת יציבה להקצפה(להזהר לא לשבור את הקצף)
חותכים כל מיני סוגי פירות לריבועים ומניחים מעל
תסתכלו בתמונות

מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה

קורצים את הצורה שרוצים
ומכניסים למקפיא לחצי שעה

אחרי שיצא מהמקפיא לעבור על הצורה עם סכין ולהוריד את שאריות הבצק מסביב

לאחר האפיה העברתי למגש וגם לי נשבר לא נורא לא קרה כלום תכף תראו שלא יראו את זה

חיברתי ולא רואים כלום

מזלפים את הקצפת(שנטילי)

סוגרים עם החצי השני ומזלפים מעל ומניחים איזה פירות שרוצים

זה הפירות שלי, חשוב להשתמש בפירות שלא משחירים

ניתן לקשט בפרחים אכילים