פננסייר שקדים הדרים ושנטילי ווניל

עוגה כל כך טעימה ובריאה שהיא בכלל
מומלצת לכל השנה
תבנית 24
מתכון:
כוס וחצי אבקת שקדים טחונים(150 גרם)
3 כפות שטוחות קורנפלור
כפית אבקת אפיה
2 סוכר ווניל
גרידת תפוז ולימון
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
לשנטילי ווניל:
שמנת מתוקה
כף פודינג ווניל
רבע כוס חלב
מעט גרידת תפוז ולימון
אופן ההכנה:
לערבב את אבקת השקדים,אבקת אפיה והקורנפלור ביחד
לערבב את החלמונים השמן וגרידת תפוז ולימון ביחד
למזג בין התערובות ולערבב היטב
להקציף את החלבונים עם הכוס סוכר לקצף יציב
להוסיף לתערובת השקדים לשפוך לתבנית
ולאפות בחום 155 מעלות בטורבו במשך 40 דקות
כשהעוגה התקררה היטב
להקציף את שמנת המתוקה החלב והפודינג
ולזלף מעל העוגה
לקשט בקצת גרידת תפוז ולימון