פיתות לפלאפל

הכנת פיתות ללא גלוטן הייתה נראית לי
מעין מורכבות מהסיבה שרציתי שתצא גם רכה
וגם טעימה
האמת עם הקמח הזה תגמיש להכנת מאפים
בנסיון אחד זה הצליח לי הן יצאו רכות וכל כך טעימות
מתכון:
קילו קמח תמי להכנת לחמים
כף וחצי שמרים יבשים
3 כפות סוכר
כף שטוחה של מלח
550 מ"ל מים
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה
מתפיחים חצי שעה במקום חמים
מחלקים לכדורים, הבצק דביק ולכן עובדים
עם משטח מקומח
מרדדים כל עיגול לעלה דק
מתפיחים שעה
אופים בחום 210 מעלות אפיה רגילה לא טורבו
15 דקות
את הפלאפל הכנתי מהתערובת גם של תמי
זאת אחת התערובות המוצלחות לפאלפל זה יוצא קראנץ ופריך

תראו איך הן מתנפחות יפה בתנור