פיצה ללא התפחה

ע"מ להצליח במרקם
הקריספי חובה אבן שמוט(ניתן לקנות בחנויות מתמחות לאפיה)
שמים את האבן על רשת התנור
ואת הרשת מניחים בשלב התחתון של התנור
מחממים שעה לפני את התנור עם האבן בחום 250 מעלות בטורבו
4 פיצות
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
רבע כוס שמן
1/2 2 וחצי כוסות מים
רוטב פיצה:
מטגנים בצל 
מוסיפים קופסה של עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות פפריקה חריפה(לא חייב חריף)
כף מלח
מבשלים את כל הרוטב בערך רבע שעה
תוספות:
פלפל חריף קצוץ
בצל קצוץ
עגבניות חתוכות לקוביות
פטריות
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
משמנים את הידיים ומשטח עבודה
מחלקים את הבצק ל4 משטחים בתבניות של הפיצה
מורחים רוטב עגבניות
מפזרים איזה תוספות שאוהבים
ואופים בחום 250 מעלות בטורבו
בערך 12 דקות עד שהפיצה משחימה

פיצה דקה וקריספית

איזה תוספות שרוצים שמים