פילו מטוגן במילוי גבינות וצימוקים עם סירופ טחינה/סילאן

המנה הזאת יש בה שילוב של מתוק ומלוח
בו זמנית כך שבכל ביס יש חווית טעמים מיוחדת
היא מוגשת כמנות ראשונות אצלינו
ובעצם המנה הזאת היא השראה מקפה גרג
ל20 חתיכות
מתכון:
חבילת בצק פילו של שמרית
למילוי:
כוס גבינת מוצרלה מגורדת
כוס גבינה בולגרית מגורדת
חבילת גבינה 9%
חצי כוס צימוקים שחורים
קורט מלח
כפית פלפל שחור
כפית דבש
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המילוי
ומכניסים לשק זילוף
לוקחים כל פעם 2 עלים
משמנים ומחלקים לחצי
מזלפים לאורך מהמילוי
סוגרים ומטגנים
מזלפים מעל טחינה וסילאן
ומגישים עם סלט ירוק