פאי קרם גבינה ריבת חלב ופקאן קלוי

אחת העוגות הכי אהובות על ילדיי שילוב תחתית
קראנצית של לוטוס קרם גבינה ריבת חלב וקראנציות
של פקאן קלוי זהו שילוב של טעם מנצח
תבנית פאי בקוטר 24
מתכון:
תחתית לוטוס:
250 גרם בסקוויט לוטוס טחון דק(ניתן להחליף עם כל עוגיה אחרת)
100 גרם חמאה מומסת
קרם גבינה:
4 ביצים
250 גרם גבינת ריקוטה
300 גרם גבינה לבנה 5%
200 מ"ל שמנת חמוצה
3 שקיות סוכר ווניל
2 כפות פודינג ווניל
2 כפות שטוחות סוכר
(התחתית לוטוס והציפוי ריבת חלב מאד מתוקים ולכן בקרם גבינה לא
צריך המון סוכר מי שאוהב מתוק יותר שישים חצי כוס סוכר)
נוגטין פקאן
2 כוסות של פקאן קצוץ גס קלוי
(חובה לקלות את הפקאן)
3 כפות ריבת חלב (רצוי של חברת קומידה ניתן לקנות בכל סופר)

רבע כוס חלב (בכוס חד פעמי קר)
אופן ההכנה:
תחתית לוטוס:
מערבבים את הבסקוויטים עם החמאה משטחים ומהדקים בתבנית
גם בצדדים.
קרם גבינה:
מערבבים את כל החומרים ביחד לתערובת חלקה מאד
ושופכים מעל תחתית הלוטוס בזהירות
אופים בחום 130 מעלות בטורבו כשעה
מצננים היטב
נוגטין פקאן:
מחממים קלות את ריבת החלב עם החלב לתערובת חלקה ורכה
מורידים מהגז ושופכים לתוכה את הפקאן קלוי
מורחים בזהירות מעל עוגת הגבינה ומכניסים לקירור