פאדג שוקולד ומרנג קוקוס

עוגה דיי קלילה וניתן להפוך אותה לפרווה
תבנית 24
מתכון:
פאדג שוקולד:

4 ביצים מופרדות
ביצה שלמה
חצי סוכר
100 גרם שוקולד חלב
80 גרם חמאה
כוס וחצי אבקת שקדים טחונים
כף פודינג ווניל
שקית אבקת אפיה
כף נס קפה
2 כפות קקאו
חצי כוס חלב
מרנג קוקוס
4 חלבונים
כוס סוכר
כוס וחצי קוקוס
כף פודינג ווניל
אופן ההכנה:
מערבבים את החלמונים הביצה,החלב,ביחד
ממיסים את החמאה והשוקולד החלב ביחד
ומוסיפים לתערובת הביצים
מנפים את כל היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב
שופכים לתבנית ואופים בחום 155 מעלות בטורבו במשך רבע שעה
מרנג קוקוס:
בזמן שהעוגה בתנור
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה
מוסיפים את הפודינג והקוקוס
מערבבים בתנועות עטיפה
מכניסים לשק זילוף עם צנטר משונן(לא חייב אפשר רק למרוח מעל העוגה)
לאחר שהעוגה נאפתה רבע שעה
מזלפים מעליה את המרנג
ואופים עוד 20 דקןת להזהר שהמרנג לא יתפוס
צבע שחום מידי אם זה קורה להנמיך עוד קצת את מעלות התנור