עוגת תמרים בחושה רכה בטירוף

עוגת בחושה עם הכנה מהירה מאד
ללא מיקסר וללא הקצפה ובכל זאת יוצאת מאד רכה
2 תבניות אנגליש קייק או 24
מתכון:
2 ביצים
3/4 כוס שמן 150 מ"ל
כוס ממרח תמרים 300 גרם
כוס נס קפה חם (לא רותח)200 מ"ל
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח 280 גרם
שקית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרטובים ביחד שמן,תמרים,ביצים,סוכר ורק בסוף את
כוס הנס קפה ומערבבים היטב
מוסיפים את היבשים ומערבבים רק עד שהקמח נטמע
ישארו קצת גושים וזה בסדר הם נמסים באפיה.
ערבוב יתר יגרום לעוגה חנק.
ניתן לשים מעל חתיכות שקדים מולבנים
אופים בחום 160 מעלות 35 דקות (יתכן פחות)
כשהעוגה יוצאת מהתנור ניתן לשפוך מעל מייפל קלות למי שאוהב