עוגת תותים מטריפה

עוגה קלילה להכנה ואהובה על כולם בטירוף
תבנית 26 או 24
מתכון:
ספוג ווניל
3 ביצים
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
חצי כוס קוקוס
3/4 כוס קמח
כפית אבקת אפיה
קצפת ווניל/קוקוס
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
3 כפות פודינג ווניל
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס קוקוס
חצי כוס חלב
תותים חתוכים ופרוסים דק
לזיגוג:
חצי חבילת גלי בטעם תות
או מירור(ניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה)
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר לקצף יציב
ונוקשה לפחות 8 דקות
להנמיך את מהירות המקסר למינימום ולהוסיף 
את שאר החומרים בתנועות עטיפה
לאפות בחום 160 מעלות בטורבו חצי שעה
לקרר את הספוג לטפ' חדר 
להקציף את השמנת מתוקה דקה ואז להוסיף את שאר החומרים
בלי הקוקוס ולהקציף לקצבת יציבה.
להוסיף את הקוקוס בתנועות עטיפה ולשפוך מעל הספוג
לסדר תותים יפה מעל קצפת הווניל
לחמם מעט את המירור ובעזרת מברשת סיליקון
להבריש מעל התותים