טורט ווניל עם ריפל שוקולד

העוגה חייבת להיות חלבית בגלל טעמה המיוחד
כדי להמיר לפרווה ניתן להשתמש רק בחלב סויה או שקדים
לא להמיר למיץ תפוזים יש עוגה נוספת עם מיץ תפוזים
תבנית 26 גובה 6
או סיר פלא
מתכון:
מילוי קקאו:
2 וחצי כפות קקאו אכותי
2 שקיות סוכר ווניל
3 כפות סוכר
3 כפות שמן
1/3 כוס חלב
מילוי ווניל:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
רבע כוס שמן
רבע כוס מיץ לימון סחוט
חצי כוס חלב (לפרווה-חלב סויה לא מיץ תפוז)
1/2 1 כוסות קמח
שקית פודינג ווניל
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
מילוי קקאו:
לערבב את הקקאו הסוכר והשמן
ולהוסיף כל פעם בהדרגה את החלב תוך כדי ערבוב תמידי
עד שמתקבלת משחה חלקה
מילוי ווניל:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה
להנמיך את מהירות המיקסר למינימום
להוסיף לפי סדר החומרים חלמונים,שמן,מיץ לימון,חלב
לסנן את כל היבשים ולהוסיף אותם בהדרגה לערבב עד שהם
נטמעים בתערובת
להזהר מערבוב ייתר
לשפוך מעל מילוי הווניל את תערובת הקקאו
וביחד לשפוך את שניהם לתבנית האפיה
לערבב קלות עם קיסם ארוך או סכין
ולאפות בחום 155 מעלות בטורבו בערך 40 דקות