עוגת שוקולד נימוחה

עוגת שוקולד כל כך רכה וטעימה
כמות הביצים בעוגות של פסח גדולה ע"מ
להגיע למרקם רך ואוורירי מכוון שקמח המצה
סופח נוזלים וגורם לעוגות להתייבש
תבנית 26
מתכון:
7 ביצים מופרדות
כוס סוכר
ליבשים
כוס שוקולית
2 חבילות שוקולד מריר
חצי כוס קמח מצה
שקית אבקת אפיה
חצי כוס אבקת שקדים
כף קורונפלור
לרטובים:
7 חלמונים
חצי כוס נס קפה
חצי כוס שמן
כף דבש
אופן ההכנה:
טוחנים את כל היבשים במעבד מזון
מערבבים את כל הרטובים ומאחדים עם היבשים
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה
ומקפלים בפעמיים לתערובת שופכים לתבנית
ואופים בחום 155 בטורבו במשך 40 דקות