עוגת קוקילידה

הבסיס של העוגה הזאת עשוי ממעוגית שוקולד ציפס ענקית
זה כל כך טעים שבהחלט אני מתכוונת לאמץ אותה בשבועות
היא מותאמת לצליאקים
מי שרוצה אותה גבוהה שיכין בתבנית 24
תבנית 26
מתכון:
לבסיס
300 גרם אגוזי לוז(ניתן להחליף בכל אגוז אחר או מיקס אגוזים
כוס שוקולד ציפס
כפית אבקת אפיה
ביצה
3 שקיות סוכר ווניל
מוס גבינה
2 שמנת מתוקה
250 גרם גבינה 9%
שקית פודינג ווניל
2 שקיות סוכר ווניל
אופן ההכנה
לבסיס:
טוחנים את האגוזים במעבד מזון למרקם מעט משחתי
מוציאים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים
מערבבים היטב ומשטחים בתבנית
אופים ב155 מעלות בטורבו במשך 12 דקות ומצננים היטב
מוס גבינה:
מקציפים את כל החומרים ביחד לקצף יציב
שופכים את המוס מעל הבסיס האפוי
ומקררים לילה