עוגת פרג ושוקולד מטריפה

העוגה ללא קמח ומתאימה גם לצליאקים..
יש בתוכה שוקולד מגורד והשילוב של הפרג עם שוקולד וחמאה נותן לה מרקם עשיר ונימוח שלא תפסיקו ליישר.
מתכון:
6 ביצים
150 גרם פרג טחון
2 כפות שקדים טחונים(אפשר לוותר)
200 גרם סוכר(כוס חד פעמי חם)
200 גרם חמאה רכה(אפשר מרגרינה)
100 גרם שוקולד מריר מגורד
לגנאש:
100 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
מקרימים את החמאה עם הסוכר מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבב עוד דקה
מוסיפים את השוקולד המגורר הפרג והשקדים ומערבבים.
מקציפים את החלבונים לקצף תפוח ומוסיפים את הקצף לתערובת הפרג מערבבים בתנועות עטיפה שופכים לתבנית 26
ואופים בחום 155מעלות בטורבו במשך 35 דקות.
ממיסים את הגנאש ושופכים מעל העוגה.