עוגת פקאן גנאש קפה ומוס למון גראס

השם של העוגה יותר מופצץ הוא נקרא"פננסייר פקאן..קרמו קפה..ושנטילי למון גראס" לא רציתי שתיבהלו מהשם של העוגה מכוון שההכנה שלה מאד קלה והיא טעימה בטירוף..
כשטעמתי בפעם הראשונה את מוס הלמון גראס נשביתי בקסמיו הוא טעים מאד אל תוותרו על ההכנה שלו שילוב הטעמים יוצא דופן אני מבטיחה לכם שתיקצרו מחמאות ותשלבו אותו להרבה מאד קינוחים.
תבנית 26
מתכון:
לפננסייר:
כוס אגוזי פקאן קלויים טחונים דק
(הקליה של האגוזים מוציאה ארומה מיוחדת)
כוס אבקת סוכר
2 כפות דבש
כוס קורנפלור
שקית אבקת אפיה
4 חלבונים
120 גרם חמאה מושחמת
(ממיסים אותה עד שהיא מקבלת צבע עינברי להזהר מלשרוף אותה)
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את אבקת הסוכר..האגוזים..אבקת אפיה..דבש..קורנפלור..החמאה.
מקציפים את החלבונים עם שקית סוכר ווניל ומוסיפה בתנועות עטיפה לתערובת השניה..
שופכים את התערובת לתבנית ואופים בחום 150 מעלות במשך 17 דקות.
גנאש קפה:
יש צילום של השוקולד הוא טעים מאד..למי שאין באפשרותו ליקנות שימיס 22 שוקולד חלב עם 2 כפות נס קפה.
200 גרם שוקולד בטעם קפה
100 גרם שוקולד לבן
250 גרם שמנת מתוקה
להמיס את הכל ולשפוך על הפננסייר להקפיא שעתיים.
מוס למון גראס:
2 שמנת מתוקה
בערך 6 עשבים
200 גרם שוקולד לבן
להמיס הכל ביחד על הגז לתערובת חלקה..
להוציא את העשבים לקרר לילה במקרר..להוציא להקציף ולזלף מעל העוגה.