עוגת פאדג' שוקולד נוגט נימוחה

העוגה הזאת הכי מושלמת בעיניי לאחר
ארוחה בשרית
טעם השוקולד בשילוב הנוגט נותן טעם
של נוטלה מושלם
מה גם שהמרקם של העוגה הזאת כל כך נימוח
שלפעמים אני מכינה שתיים כאלו כי הן מתחסלות מהר
אני נותנת מתכון לתבנית בגודל 23/24
מי שרוצה עוגה גבוהה שתכפיל את הרכיבים
אני אוהבת אותה בגובה הזה ומגישה ע"י
כדור גלידה וניל ותותים חצויים
תבנית 23/24
מתכון:
100 גרם חמאה/לפרווה-נטורינה
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות אבקת נוגט
4 ביצים מופרדות
2 שקיות סוכר ווניל
כף קורנפלור
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה/נטורינה
למרקם חלק,מוסיפים את האבקת נוגט והקורנפלור ומערבבים היטב
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף
יציב ונוקשה
מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר וסוכר ווניל
לקצף תפוח
שופכים את תערובת השוקולד ומערבבים
מקפלים לתערובת את קצף החלבונים
שופכים לתבנית ואופים בחום 160 מעלות
30 דקות בלבד
מוציאים מצננים ומכניסים לקירור ל3 שעות