עוגת מוס מנגו קוקוס

העוגה הזאת מתאימה לכל עונות השנה
ניתן להחליף את המנגו בתותים,אננס,
נקטרינות,דובדבנים רק חשוב שהפירות
יהיו בשרניים ואכותיים ולא רכים
כדי שלא יגירו נוזלים והמוס יהפך נוזלי
בתוך המוס יש קוקוס ניתן להשמיט למי שאינו
חובב קוקוס.
תבנית 26/24
מתכון:
לספוג שקדים:
6 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
חבילת אינסטנט פודינג ווניל
2 כפות אבקת שקדים
(ניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה)
2 כפות קוקוס
מוס מנגו קוקוס
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
כף תמצית ווניל אכותית
3 כפות קוקוס
2 כפות אינסטנט פודינג ווניל
3 מנגו בשרני ואכותי חתוך לקוביות
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים לקצף יציב
מוסיפים את החלמונים ושאר היבשים
בתנועות עטיפה שופכים לתבנית
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו
30 דקות
מוס מנגו:
מקציפים את השמנת והפודינג לקצף מעט יציב
מוסיפים את שאר החומרים בתנועות עטיפה
שופכים מעל ספוג שקדים ומכניסים
לקירור ליממה.
ניתן לפזר מעל קוקוס