עוגת דבש אגסים ושטרוייזל פקאן

עוגה נימוחה ועסיסית בזכות האגסים המרוסקים בתוכה
ניתן להחליף בתפוחים
רצוי להתחיל בהכנת האגסים ואח"כ את השטרוייזל ואז להכין את העוגה
2 תבניות 30*10
או תבנית 26
מתכון:
5 אגסים קלופים וקצוצים לקוביות
שטרוייזל פקאן:
3/4 כוס קמח
חצי כוס סוכר
100 גרם חמאה ניתן להמיר למחמאה
חצי כוס אגוזי פקאן טחונים
מערבבים הכל ביחד ביד או במעבד מזון לפירורים דקים
הכנת העוגה:
3 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס דבש
חצי כוס מייפל
3/4 אגסים מרוסקים (אני גירדתי בחלק הכי דק)
חצי כוס מיץ תפוזים(או מים)
2 כוסות קמח(2809 גרם)
כפית קינמון
שקית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרטובים ביחד
מערבבים את כל היבשים ביחד
מאחדים בין התערובות לא לערבב מידי
הרכבת העוגה:
שופכים את תערובת העוגה
מעל מפזרים קצת מהשטרוייזל
מעל מניחים את קוביות האגסים ושופכים את השטרויזל 
שנשאר מעל האגסים:
אופים בחום 155 מעלות במשך 40 דקות