עוגת גבינה שתמיד מצליחה

זאת עוגה שאם תלכו בדיוק לפי המתכון
ולא תעשו קיצורי דרך גם באפיה אתם תצליחו
הבסיס בעוגת גבינה חשוב מאד למרקם ולייציבות
לא חייב לאכול אותו אבל אל תעשו בלי
ניתן לשים איזה עוגיות שאוהבים לוטוס,אוריאו,עוגיות חמאה או שוקולד
רינג 24 גובה 10-רצוי להניח את הרינג מעל תבנית שמתאימה בקוטר לרינג
או תבנית 26
מתכון:
שכבת בצק:
150 גרם בסקוויטים
80 גרם חמאה מומסת
מילוי גבינה:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 שקיות סוכר ווניל
3 כפות קרונפלור
3 כפות פודינג ווניל
2 שמנת חמוצה 15% שומן (גביע 200 מ"ל)
750  גרם גבינה לבנה 5%
גרידת לימון למי שאוהב
אופן ההכנה:
מילוי בצק:
טוחנים את הבסקוויטים מוסיפים את החמאה המומסת
ומשטחים בתבנית
מילוי גבינה:
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
במרקם יוגורט, מעבירים לקערה אחרת,
לתוך קערת המקסר מוסיפים את כל חומרי מילוי הגבינה כולל החלמונים ומקציפים
לפחות 5 דקות עד שאתם מקבלים תערובת חלקה
מוסיפים את קצף החלבונים ב3 פעמים ומערבבים בתנועות עטיפה
שופכים את תערובת הגבינה לתבנית מרפדים את התבנית ברצועות נייר עיתון רטוב ואופים
בחום 115 מעלות בטורבו בלבד במשך שעתיים וחצי
אם לאחר שעתיים וחצי העוגה מעט רוטטת אך יציבה ניתן להוציא יישר מהתנור