עוגת גבינה פשוטה לפסח

עוגת גבינה פשוטה
הפשטות מנצחת!!!
מי אמר שאי אפשר להנות מעוגות בפסח
תצמדו להוראות המתכון על מנת להצליח!
הסוד בעוגות הגבינה הוא..אפיה בחום נמוך לאורך זמן!
נדבר על כך בהרחבה בשבועות ואני מבטיחה לכולכם שיותר לא מפחדים להכין עוגות גבינה אפויות עם הבטחה להצלחה!
תבנית 26 או תבנית אלומניום בינונית

מתכון:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר (מי שאוהב מתוק שיוסיף עוד חצי כוס)
שקית פודינג ווניל (חצי לעוגה וחצי לקצפת שמעל)
850 גרם גבינה לבנה
2 כפות קורנפלור שטוחות (אפשר להמיר לכף גדושה של קמח תפו"א)
חצי כוס חלב (חד פעמי קר)

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף במרקם יוגורט (לא להקציף מידי העוגה תיבקע מלמעלה)
את החלמונים,הגבינה ושאר המרכיבים להקציף היטב לפחות 5 דקות
להוסיף את החלבונים כל פעם קצת בתנועות עטיפה.
לשפוך לתבנית ולאפות בחום 120 מעלות לפחות שעתיים!!!
אפיה בחום נמוך מבטיחה עוגה במרקם מוס..
העוגה לא תגבהה מידי ולא תצנח אחרי האפיה אלה תירד ממש קצת.

קצפת מעל:
2 שמנת מתוקה
חצי שקית פודינג ווניל
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס חלב (חד פעמי קר)
להקציף אבל! לא לקצפת יציבה אלא לקצפת רכה וקצת יציבה מעין יוגורט.
מכוון שהקצפת מתייצבת עוד במקרר בזכות הפודינג ויהיה לה מרקם של מוס!
אם תקציפו יתר על המידה הקצפת תתייצב עוד ותתקשה במקרר.