עוגת "גבינה" פרלינה משויישת פרווה

הכנת עוגה זאת הגיעה בעקבות זה שבעלי
אינו אוכל מוצרי חלב ולכן בשבועות
אני מכינה מגוון עוגות גבינה ולו אני מכינה אותה
כשהכנתי אותה השבת כולנו טעמנו ממנה אחרי ארוחה בשרית
מיותר לציין שהטעם היה שמיימי אבל נרשמה אחכ
תחושה של הקלה מה שלא קורה אחרי עוגות גבינה
אפשר לשחק בטעמים במקום פרלינה
ניתן להמיר לשוקולד לבן,מריר,חלב
מה שמתחשק לכם
תבנית 24
מתכון:
בסיס:
3/4 שרוול בסקוויטים
100 גרם נטורינה מומסת
מילוי 
4 ביצים מופרדות
3 קופסאות גבינה סויה
שקית פודינג ווניל
כף קורנפלור
גרידה מלימון אחד
חצי כוס חלב סויה
כוס סוכר
2 שקיות סוכר ווניל
3 כפות פרלינה
(ניתן להמיר ל100 גרם שוקולד מריר)
אופן ההכנה:
טונים את הבסקוויטים ומערבבים אותם
עם הנטורינה שופכים את התערובת לתחתית
התבנית ומהדקים
מילוי:
מקציפים את החלבונים עם 2 סוכר ווניל
וחצי כוס סוכר
את שאר החומרים מערבבים היטב לתערובת חלקה
לוקחים חצי כוס מהתערובת ומערבבים עם
הפרלינה ומניחים בצד.
את השאר שופכים מעל בסיס הבסקויטים
ומעל בעזרת כף שופכים תלוליות של הנוגט
ומערבבים בעזרת קיסם לתערובת משויישת
אופים בחום 150 מעלות בטורבו שעה
מי שרוצה שוליים לבנים שיניח מסביב לתבנית
יריעות עיתון רטובות