עוגת גבינה אפויה דיאטטית

זאת עוגה שבהחלט אפשר לאכול ממנה
ללא יסורי מצפון היא טעימה בטירוף
ובטעם הגבינות הרזות אינם מורגשות
תבנית 26
מתכון:
תחתית בצק:
150 גרם עוגיות חמאה ללא סוכר
80 גרם חמאה ממוסת
למילוי הגבינה:
6 ביצים
750 גרם גבינה 3% שומן(אפשר גם חצי אחוז)
2 כפות פודינג ווניל
3 כפות שטוחות של קורנפלור
חצי כוס חלב
2 יוגורט 1.5% שומן(150 גרם לגביע)
3/4 כוס סוכר(אפשר גם חצי)
אופן ההכנה:
לרסק את העוגיות ולהמיס את החמאה
לערבב ביחד ולשטח בתבנית
מילוי גבינה:
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם הסוכר
לקצף רך במרקם יוגורט יציב
את שאר החומרים לערבב היטב
להוסיף ב3 פעמים את קצף החלבונים בתנועות עטיפה
לשפוך לתבנית ולאפות בטורבו בחום 120 מעלות בין שעתיים לשעתיים וחצי
כדי שהשוליים יהיו צחורים אני לקחתי רצועות עיתון הרטבתי (השריתי אותם במים 5 דקות)אותם במים
וליפפתי מסביב לתבנית.