עוגת גבינה אפויה בשכבות קרם פטסייר

מלבד זה שהיא עוגה מרהיבה ביופיה היא טעימה
בטירוף בזכות שכבות גבינה וקרם הפטסייר שמוסיף מרקם טעם מיוחד
תלכו בדיוק לפי ההוראות ותקבלו את אותה התוצאה
תבנית 24 או רינג 24 (גובה 10-חובה)
מתכון:
שכבת בסקוויטים:
3/4 שרוול בסקוויט או עוגיות חמאה
80 גרם חמאה מומסת
מילוי גבינה:
6 ביצים מופרדות
(שמתוך 6 חלמונים 4 תניחו בצד לקרם פטסייר)
750 גרם גבינה
2 שמנת חמוצה 15%
2 סוכר ווניל
3 כפות קרונפלור
2 כפות פודינג ווניל
2חלמונים(4 הפרשתם לקרם פטסייר ו2 לתוך מילוי הגבינה)
כוס סוכר
קרם פטסייר:
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
2 כוסות חלב
שנטילי ווניל:
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף פודינג ווניל
רבע כוס חלב
אופן ההכנה:
לרסק את הבסקוויטים לאבקה
להוסיף את החמאה המומסת ולשטח בתבנית האפיה
קרם פטסייר:
בקערה קטנה לערבב את החלמונים,הסוכר והקורונפלור ביחד
לתערובת חלקה, להרתיח את החלב לשפוך לתוך את החלב את תערובת החלמונים
ולערבב כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה לסנן את הקרם במסננת ולצנן
מילוי גבינה:
להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
להקציף את שאר החומרים 6 דקות במיקסר לתערובת חלקה
להוסיף ב2 פעמים את קצף החלבונים בתנועות עטיפה
להוסיף לקרם פטסייר 3 כפות גדושות מתערובת הגבינה ולערבב היטב
לשפוך 3/4 תערובת גבינה לתבנית מעל לשפוך את קרם הפטסייר ומעל את תערובת הגבינה שנשארה
ללפף מסביב לתבנית רצועות עיתון רטובות(תסתכלו בתמונה)
לאפות בחום 120 מעלות בטורבו במשך שעתיים עד שעתיים וחצי
שנטילי ווניל:
מקציפים את כל החומרים ביחד
ומורחים מעל העוגה כשהתקררה

כך אני מלפפת רצועות עיתון רטובות מסביב לתבנית(אני משרה את רצועות במים )

תראו את שכבות הגבינה וקרם הפטסייר