עוגית פאדג' של van stapele

את האתגר להכנת מתכון זה קיבלתי מחבר ילדות שלי שניר
בעוד אנחנו גידלנו ילדים והיינו במרוץ בין הטיטולים והמוצצים
שניר היה רווק נושבע שטייל להנאתו בכל העולם
לפחות 5/6 פעמים בשנה לאירופה אם לא יותר
ואז באחד מהטיולים שלו לאמסטרדם הוא הגיע למאפית
בוטיק שמוכרת רק את העוגיות האלוהיות האלה
הן עוגיות פאדג שוקולד שעשויות משוקולד וולרונה
השוקולד הכי טוב בעולם במילוי פרלין שוקולד לבן
מה שבעצם מאזן את הטעמים ההורסים שלה
המאפיה הזאת ממוקמת במקום שכוח אל מה שלא מפריע לכמויות
של קונים להגיע אליה ובעצם משתרך לו תור ארוך
רק כדי לטעום את אותה עוגיה חמה ושוקולדית בטירוף
ואז הוא צילם לי את התמונות
התחלתי לשנס מותניים ולנסות עפ"י הדמיון להכין את אותה עוגיה
אני מניחה שזה לא מתקרב למקורית אבל בדבר אחד כן
השתמשתי בקקאו של וולרונה
ושוקלד חלב של וולרונה
לפרלין הלבן לאלה שלא מקפידים על כשרות חלב נוכרי
שימו 2 מטבעות שוקולד לבן של וולרונה
ולאלה שמקפידים שימו אחד על השני שוקולד לבן איזה שאתם רוצים
25 עוגיות
מתכון:
200 גרם חמאה רכה מאד
2 ביצים
חצי כוס סוכר חום כהה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כפית מלח
כפית שטוחה של סודה לשתיה
200 גרם קמח
50 גרם קקאו של וולרונה
כוס שוקולד חלב (שיראה כמו פיצפוצי שוקלד)
מטבעות של שוקולד לבן למילוי
אופן ההכנה:
מערבבים את החמאה הביצים והסוכרים
לתערובת חלקה
מוסיפים את שאר החומרים למעט שוקולד לבן
מכניסים למקפיא לרבע שעה להתייצבות
קורצים עיגול מכניסים לתוכו 2 מטבעות שוקולד לבן
סוגרים היטב
(אם הבצק מאד דביק תעבדו עם ידיים מקומחות מעט)
תאפו בחום 170 מעלות בטורבו 10 דקות
לצנן היטב ואז לחלץ מהתבנית

כך תערובת החמאה הביצים והסוכרים צריכה להיות