עוגיות שוקולד ציפס של טליה

את המתכון הזה המציאה לגמרי הבת שלי טליה
היה לה את המתכון המקורי ובטעות השמיטה כמה מרכיבים
שלדעתי מה שהוביל למתכון הכי מושלם ומדוייק
אלה עוגיות שוקולד ציפס הכי טעימות
וזה המתכון שרץ בין כל החברות שלה
20 עוגיות
מתכון:
200 גרם נטורינה מומסת
2 כוסות ורבע קמח 320 גרם
שקית אבקת אפיה
ביצה
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר אכותי
חתוך לחתיכות צ'אנק
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ביחד
מכדררים כל עיגול לגודל
30 גרם
ואופים בחום 170 מעלות בטורבו 12 דקות