עוגיות מרנג שקדים ושוקולד דבש

העוגיות האלה בהכנה קצת מזכירות
את הכנת המקרון אבל בסוף התוצאה הם שונות במרקם
כי הן יוצאות רכות רכות ואפילו ששומרים במקפיא
עדין המרקם שלהם רך ונימוח בפה
מתכון:
חלק א

150 גרם אבקת שקדים
150 גרם אבקת סוכר
כף קקאו אכותי משובח
3 חלבונים
חלק ב
3 חלבונים
100 גרם סוכר
גנאש שוקולד דבש:
200 מ"ל שמנת מתוקה
100 מ"ל שוקולד מריר משובח
כף דבש
להמיס הכל ביחד ולקרר היטב
אופן ההכנה
חלק א
מערבבים הכל ביחד
חלק ב:
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב
ונוקשה
מאחדים בין התערובות עד שהתערובת נוחה לזילוף
מזלפים עיגולים קטנים
אופים בחום 150 מעלןת בטורבו 15 דקות
ממלאים בגנאש
ניתן לשמור במקפיא