סלט קריספי בטטה ווינגרט הדרים

את הסלט הזה אני מכינה כל פעם שאחד הילדים שלי חולה
זה נקרא סלט הפינוק של אמא, הם כל כך אוהבים אותו
כשהם נשארים בבית אני מכינה לי ולאותו הילד שנשאר בבית
ליד אני סוחטת לנו מיץ תפוז ואז אנחנו אוכלים ביחד ארוחת בוקר
ומשוחחים לנו בהנאה (אחרי זמן איכות שכזה באורח פלא הם מבריאים באותו היום)
מתכון:
חופן עלי בייבי
7 עלים של חסה קרועים לחתיכות גדולות
קורט קרוטונים מתובלים
150 גרם גבינת פטה מגורדת (אפשר גם בולגרית)
בטטה בינונית קלופה בעזרת קולפן לחתיכות ארוכות
ווינגרט הדרים:
חצי כוס שמן
רבע כוס חומץ
מיץ מלימון אחד
2 כפות דבש
גרידה מלימון אחד ותפוז אחד
קורט מלח אטלנטי
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
שמים את כל חומרי הסלט בקערה
את הבטטה מטגנים בשמן עמוק עד שהיא מזהיבה
ומוסיפים אותה לסלט סמוך להגשה
ווינגרט הדרים:
לערבב הכל במוט בלנדר
לשפוך לקערה בנפרד ולהגיש ע"י הסלט