סינבון מושחת

הסינבון הזה עשיר מאד בטעמים משגעים
מכוון שבבצק יש כפית קינמון ובמילוי יש גבינת שמנת
במתכון הזה לא ניתן להמיר לגבינה רזה מכוון
שגבינת השמנת מחליפה את החמאה
תצמדו להוראות המתכון למטה יש מדריך מצולם
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סו
קורט מלח
כפית קינמון
100 גרם חמאה רכה
4 ביצים
כוס וחצי מים(חד פעמי חם)
מילוי קינמון:
2 כוסות סוכר חום הכהה
2 כפיות קינמון
קרם גבינה:
450 גרם גבינת שמנת (2 קופסאות) 16% שומן
4 כפות אבקת סוכר
מערבבים את אבקת הסוכר והגבינה ביחד
סירופ סוכר:
כוס סוכר
כוס מים
מרתיחים הכל ביחד 10 דקות
ציפוי מעל הסינבון:
2 כפות גבינת שמנת
חצי כוס שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
להרתיח הכל ביחד 2 דקות ולסנן
לשפוך מעל הסינבון שהוא חם
אופן ההכנה:
את השמרים רצוי לשים בתחתית הקערה ומעל את הקמח ושאר החומרים
לשים 10 דקות ומניחים בקערה משומנת מתפיחים שעה.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים
מרדדים את הבצק לריבוע
מורחים קרם גבינה ומעל מפזרים את תערובת הקינמון
מגלגלים לרולדה חותכים לעיגולים ומניחים בתבנית
מתפיחים בערך שעה
ואופים בחום 190 מעלות 17 דקות

אחרי שרידדנו לריבוע מורחים את קרם הגבינה

מעל מפזרים את מילוי הקינמון

מניחים בתבנית ולפני ההתפחה מורחים ביצה ומכסים בניילון נצמד את התבנית ומתפיחים בערך שעה

את ציפוי הגבינה מבשלים 2 דקות ומערבבים כל הזמן

מסננים את המיפוי שלא יהיהו גושים ושמים כף מעל העוגה שהיא חמה

ניתן לזלף מעל הציפוי