סופגנית עוקץ הדבורה

הפעם בחרתי לכם מתכון לסופגנית בוטיק איכותית.
התחלתי בהכנת הסופגניות, רצוי להתחיל מהקרם ווניל
וטופינג אגוזים
מתכון:
קילו קמח 80% מלא(אפשר גם לבן)
2 כפות שמרים
120 גרם חמאה רכה
3 ביצים
קורט מלח
חצי כוס סוכר
גרידת לימון
2 כפות דבש
2 וחצי כוסות מים
קרם ווניל:
2 כוסות חלב
3 חלמונים
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
300 מ"ל שמנת מתוקה
כף וחצי פודינג ווניל
טופינג אגוזים:
כוס סוכר
25 גרם חמאה
150 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים חצי שעה
קורצים עיגולים בגודל 55 גרם ומתפיחים שעה
מטגנים בחום 160/170 מעלות
קרם ווניל:
מערבבים את הסוכר החלמונים והקורנפלור ביחד לתערובת חלקה.
מרתיחים את החלב שופכים מעט מהחלב לתערובת החלמונים
ומערבבים היטב שופכים בחזרה את תערובת החלמונים לחלב מחזירים לגז
מערבבים היטב עד שהתערובת מסמיכה.
מכסים את התערובת בניילון נצמד ומכניסים לקירור במשך 3 שעות.
מקציפים את השמנת והפודינג לתערובת מעט יציבה
שופכים את קרם פטסייר לשמנת וממשיכים להקציף עד שהכל מתייצב
שומרים במקרר עד שהסופגניות מוכנות
טופינג אגוזים:
שופכים את הסוכר למחבת חמה עד שהסוכר נהפך לקרמל בצבע ענבר
מכניסים את החמאה ומערבבים היטב.
מכניסים את שמנת המתוקה והדבש ומערבבים עד שהכל נהפך לתערובת חלקה
מורידים מהגז ומוסיפים את האגוזים מערבבים היטב ומצננים
הרכבת הסופגניה:
חותכים את הסופגניה לחצי
מזלפים קרם ווניל
מעל הסופגניה בעזרת כפית שמים טופינג אגוזים
(אם הטופינג התקשה ניתן לחמם מעט על הגז)