מפרום

זה המאכל הכי אהוב על בעלי
אני מרבה להכין אותו לערב שבת
כשאני מארחת ובכלל לחגים
זאת מנה שתמיד תהיה אהובה על כולם
סיר סוטאג גודל 36
מתכון:
14 פרוסות של תפוחי אדמה(מסוג דזירה)
500 גרם  בשר טחון
כוס פטרוזיליה
כוס כוסברה
בצל מגורד
כף פפריקה
כף מלח
לימון מגורד
למעטפת ביצה:
4 ביצים
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
טורפים הכל ביחד
רוטב לבישול:
3 עגבניות מגורדות
5 שיני שום קצוצים
כף מפפריקה
כף פפריקה חריפה
כף רסק עגבניות
4 כוסות מים
כוס עלי בזילקום
אופן ההכנה:
ממלאים את התפוחי אדמה בתערובת הבשר
טובלים בקמח ולאחר מכן בביצה
מטגנים 4 דקות בכל צד
רוטב לבישול:
מבשלים את כל החומרים
מוסיפים את המפרום ומבשלים שעה
על אש נמוכה