מוס מסקרפונה גנאש שוקולד לבן ואמרנה

עוגת מוס קלילה להכנה ומרשימה בזכות תבנית של סילקומראט
התבנית נותנת מראה מרשים ויוקרתי.
אני בחרתי לשים דודבן אמרנה מסוכר ניתן להמיר בכל פרי מסוכר שאוהבים
או אפילו קוביות תותים.
את גנאש השוקולד הלבן רצוי לבחור בשוקולד אכותי בטעמו
שנמכרים בחנויות שמתמחות לאפיה.
למי שאין סבלנות להכין גנאש שישתמש במעדן יולו עם שוקולד לבן
תבנית בועות של סילקומארט ניתן להשתמש בתבנית רגילה קוטר 22
מתכון:
350 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 גבינת מסקרפונה
מקל ווניל
אם אין 2 שקיות סוכר ווניל או כף תמצית ווניל
2 כפות שטוחות פודינג ווניל
חצי כוס חלב
גנאש שוקולד לבן:
150מ"ל שמנת מתוקה 38% שומן
200 גרם שוקולד לבן
כף דבש
15 דובדבן שחור מסוכר
אופן ההכנה:
מתחילים מהגנאש:
מרתיחים שמנת והדבש שופכים לשוקולד הלבן
מחכים דקה ומערבבים לתערובת חלקה
מכניסים למקפיא ל15 דקות
להתייצבות קלה למרקם משחתי
מוס מסקרפונה:
מקציפים את השמנת המתוקה 2 דקות
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים
למרקם יציב אבל לא נוקשה
שופכים חלק מהתערובת לתבנית
שופכים את הגנאש ומעל דובדבן שחור
שופכים את שאר המוס ומכניסים למקרר לילה
מי שמשתמש בתבנית זאת להכניס לילה למקפיא

תראו כמה שהתבנית מעניקה מראה מרשים לעוגה

וכך העוגה נראית מבפנים