מוס אוריאו חלומי

אל תבהלו מכמות השמנת מתוקה במתכון
העדפתי להכפיל את הכמות שלה ולמנוע שימוש בגלטין
עבור אלה שמסתבכים עם הגלטין מבטיחה לכם שהמרקם
שלה יותר טעים מלשים גלטין בתוכה
תבנית 26
מי שרוצה עוגה קצת יותר גבוהה ישתמש
בתבנית מס' 24 או 22
מתכון:
לתחתית
180 גרם עוגיות אוריאו טחונות דק
40 גרם חמאה מומסת
לערבב ולשטוח על התבנית
מוס:
625 מ"ל שמנת מתוקה
קופסא וחצי של גבינה 5% (325 גרם)
2 כפות פודינג ווניל
4 שקיות סוכר ווניל(מי שאוהב יותר מתוק שיוסיף חצי כוס סוכר)
180 גרם עוגיות אוריאו מרוסקות גס ביד.
גנאש:
חבילה וחצי של שוקולד חלב
כף דבש
125 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
מוס:

להקציף במשך חצי דקה את השמנת מתוקה
להוסיף את שאר החומרים חוץ מהעוגיות ולהקציף
לקצף יציב ונוקשה.
להוסיף את העוגיות ולהקציף עוד חצי דקה
לשפוך לתבנית ולקרר שעתיים
גנאש:
לשבוק לקוביות את השוקולד
להרתיח את השמנת המתוקה והדבש
לשפוך מעל השוקולד לחכות דקה שהשוקולד ימס
ולערבב עם מוט בלנדר לתערובת חלקה
לשפוך מעל העוגה ולקרר