מגולגלות עם קוקוס ופקאן סיני

לא ידעתי איזה שם לתת למתכון בגלל שיש לי עוד שני
מתכונים באתר אבללל אלהה עקפו את כל המגולגלות
שאני מכירה
בצק רך ונעים כמו פלסטלינה,אם תלכו בדיוק
לפי ההוראות זה יצא לכם כך מושלם
המתכון הכי קל שאני מכירה ויש לי גם המלצה לממרח תמרים
אמיתי ללא צבעי מאכל או תוספת סוכר
מתכון:
200 גרם חמאה רכה מאד
חצי קילו קמח
חצי כוס מיץ תפוז סחוט טרי(אל תוותרו)
חצי כוס שמן
(מדובר בכוסות חד פעמי לשתיה קרה)
2 שקיות סוכר וניל
למילוי:
ממרח תמרים
כוס וחצי קוקוס
2 כוסות פקאן סיני קצוץ גס
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק עם וו גיטרה
עד שמתגבש בצק
תכסו את הבצק בניילון ותתנו מנוחה 10 דקות
אחכ תחלקו את הבצק ל4
(אני אוהבת עוגיות קטנות מי שלא אוהב שיחלק ל3)
תמרחו תמרים לפזר מעל קוקוס ופקאן מסוכר
לגלגל לחרוץ באלכסון (לא עמוק מידי)
לאפות בחום 170 בטורבו מעלות 30 דקות
לפדר מעל אבקת סוכר ואז לחתוך