לחמניות בייגל לביה"ס

לחמניות אלה כל כך רכות וטעימות שהילדים עפים עליהם
הן רכות בזכות הדבש ששמים בתוך הקמח
לכן אל תשנו או תמירו את הדבש לסוכר
זה מותאם לקמח מלא
מתכון:
קילו קמח מלא 80% נפלאות
2 כפות שמרים יבשים
חצי כף מלח
2 כפות דבש
חצי כוס שמן
3 כוסות מים (את המים תשימו בהדרגה)
לקארסט:
שומשום לבן/שומשום שחור
מעורבבים ביחד בקערה
קערת מים
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
מתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל 90 גרם
מכסים את הכדורים בניילון ונותנים מנוחה 10 דקןת
פותחים כל כדור בעזרת מערוך למלבן
מגלגלים מהחלק הצר ללחמניה
וכך עושים עם כל הכדורים
מכניסים כל לחמניה לתוך קערת מים
ולאחר מכן לתוך קערת השומשום עוטפים היטב את כל הלחמניה
בשומשום מניחים בתבנית האפיה
מכסים בניילון ומתפיחים עד להכפלת הנפח זה יכול לקחת שעה
אופים בחום 220 מעלות בטורבו במשך 12 דקות