לאפה על מחבת עם אורגנו טרי

את הלאפות מכינים בקלי קלות
אין צורך בהתפחה ראשונית
רק התפחה אחת וזה לאחר שקרצנו עיגולים
הנחנו בשמן ומתפיחים שעה
האפיה במחבת 5 דקות לכל לאפה
בערך 17 לאפות
מתכון:
קילו קמח לחם
2.5 כפות שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן זית
חצי כוס אורגנו טרי קצוץ
חצי כוס עירית קצוצה טריה
(לא ניתן להמיר לעשבי תיבול יבשים)
3 כוסות מים
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק
נותנים מנוחה 10 דקות
קורצים עיגולים בגודל 100 גרם
מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
ומשומנת בחצי כוס שמן
את העיגולים מורחים בשמן משני הצדדים
ומניחים בתבנית
שמים מעל שקית אשפה גדולה
מתפיחים שעה
לאחר שעה
פותחים כל עיגול בעזרת מערוך
לעיגול דק (לא מידי)
ומניחים על מחבת בקוטר 28  משומנת מעט
(את המחבת משמנים רק פעם ראשונה)
הופכים כל לאפה שיטגנו היטב(זה לוקח 5 דקות בערך 2 דקות כל צד)
ומוציאים למגבת
את הלאפות שומרים במגבת ע"מ שיהיו לחות

הסוד של הטעם הוא בטריות של העשבי תיבול אל תתפשרו

את העובי אתם קובעים ברידוד

אנחנו אוהבים מעט שמנמנות