טורט שוקולד ענן

זאת עוגת שוקולד הכי רכה שתפגשו
וטעם שוקולדי בטירוף בזכות קקאו אכותי מאד
שניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה
אל תמירו לקמח רגיל אלא אך ורק קמח תופח
תבנית גבוהה קוטר 24
מתכון:
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו אכותי(60 גרם)
3/4 שמן(180 מ"ל)
כוס חלב סויה(200 מ"ל)
כוס ו3/4 קמח תופח(240 גרם)
100 גרם שוקולד מריר גרוס
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף
יציב אך לא נוקשה
מקציפים את החלמונים עם הכוס סוכר נוסף לתערובת תפוחה
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב
לאחר מכן מוסיפים לסירוגין את הקמח הקקאו וחלב הסויה
את קצף החלבונים מוסיפים בתנועות עטיפה לקרם השוקולד
שופכים לתבנית(לא לשמן תבניות אנודייז)
מפזרים מעל את השוקולד המגורד
ואופים בחום 155 מעלות בטורבו כ-55 דקות