טורט ריבת חלב

זאת עוגה טעימה ורכה והיא מזכירה בטעמה עוגת דבש
רק שהיא ללא דבש בכלל והיא פיתרון למי שאינו אוהב עוגות דבש
תבנית 24
מתכון:
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
3 כפות ריבת חלב
חצי כוס שמן
רבע כוס סילאן
חצי כוס נס קפה
2 כוסות קמח(280 גרם)
שקית אבקת אפיה
רבע כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרטובים ביחד חלמונים,שמן,נס קפה,סילאן,
ריבת חלב.
ואת היבשים מערבבים גם ביחד,קמח,אבקת אפיה,סודה לשתיה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
מאחדים בין הרטובים ליבשים מוסיפים את קצף החלבונים בתנועות עטיפה
שופכים לתבנית, ניתן להוסיף אגוזים קצוצים למי שאוהב.
ואופים בחום 160 מעלות במשך 35 דקות.
לחמם 3 כפות ריבת חלב וכשהעוגה מוכנה לשפוך מעל בעזרת כף.