טורט קפה ואגוזים

עוד עוגה מפנקת על יד הקפה..היא קלה מאד להכנה ולא מורגשת בכלל שאין בה קמח..
ניתן להמיר את הקורנפלור בקמח תפוחי אדמה..
המתכון בכוס חד פעמי חם
תבנית מס' 26
מתכון:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס נס ללא חלב
(כף נס+חצי כוס מים רותחים)
חצי כוס קוקוס
כוס קורנפלור
3/4 כוס אגוזי פקאן +מלך קלויים וטחונים.
שקית אבקת אפיה.
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר לקצף יציב מוסיפים בהדרגה את החלמונים והשמן ומערבבים עוד חצי דקה.
מוסיפים את כל היבשים ולבסוף את הנס קפה מערבבים עוד חצי דקה.
שופכים לתבנית ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 45 דקות.
ניתן לשפוך מעל שוקולד לבן מומס או פשוט להשאיר כך.